Vårat bröllop

Den 3 augusti så var det äntligen dags för vårat bröllop. I över 1 år hade vi planerat och förberett oss för den här dagen. Platsen vi hade valt för både vigselceremoni och bröllopsfest var Lasätter Gård på den Sörmländska landsbyggden. Årets varmaste dag hade vi lyckats pricka in.

Dagen innan bröllopet så dekorerade vi gårdens lada med massor av silkespapperspompoms, vimplar, säckväv, missmatchade kristallvaser m.m.

Vi hade även gjort props och tapetserat en spånskiva till vårat Photobooth som blev väldigt uppskattat av våra gäster.

Efter ceremonin åt vi av den goda buffén som var beställd från restaurangen där Niclas och jag för första gången träffades för nästan 10 år sedan. Det kändes roligt att "knyta ihop säcken" på sätt och vis. Många rörande tal, sånger, bildspel och hälsningar gjorde det dock svårt att fokusera på maten.

Efter det så blev det dessertbord med bl.a. bröllopstårta, macarons, cakepops och s'moresklubbor  som jag och mina tärnor hade gjort själva.

Tillsammans dansade vi sen i ladan tills långt in på småtimmarna. Vi är så glada och tacksamma för att så många i våra familjer och av våra vänner valde att komma och dela vår glädje. Ni gjorde vår dag!

Bildregn... 


Skulle egentligen ha gjort fler såna här skyltar men det hanns bara med en!


Ladan som vi hade bröllopsfesten i var precis så som jag hade föreställt mig när jag började planera bröllopet!


Bokstavsgirlang från Miss Etoile


Dukningen, med säckvävslöpare, missmatchade kristallvaser & tårtpapper som bordsplacering. Blomsterarrangemangen bestod bl.a. av rosa rosor, vita fresior och krysantemum, gula dahlior, vete och havreax.


Närmare bild på ett av blomsterarrangemangen och bordsplaceringen. Runt varje servett hade vi satt en liten "tack-text".


Hemmagjord girlang som hängde över buffébordet.


Varje gäst fick en varsin Mason jar-inspirerad glasburk med sitt namn på till brudskålen och en liten chokladkaka med vårat monogram på. Under syns bordsplaceringen, vigselprogram och servetten.


Nervöst fnitter innan påklädning.

Ingång till fantastiska Vitamin String Quartet version av Switchfoots Dare you to move. 

Våra tjejer O & F skötte sig helt exemplariskt som brudnäbbar 

 

Våra fina marskalker och tärnor. Martin, Camilla, Admir och Therése

 

Våran duktiga solist, Hanna, sjunger Ingrid Michaelsons version av I can't help falling in love with you

 

Jag och Hanna sjunger Sonja & Shirleys version av Du är allt.

 

Nygifta

Utgång till Vitamin string Quartets version av All you need is love

Hemmagjorda rispåsar.

Brudskålsdrinken. Bål på mousserande vin, flädersaft & mineralvatten.

Bordsplaceringstavla på ett gammalt fönster och drinkburkarna igen.

Risregn utanför ladan.

Hemmagjorda Photobooth props.

Photoboothmodeller, Mette & Ida.

Porträttfotografering 

Helt otroligt svårt att sammanfatta en sån här dag på ett värdigt sätt men jag hoppas att jag lyckats förmedla känslan någorlunda väl.


Kommentarer

Mathias&Rebecca

Oj oj, vilka vackra bilder!! :) Man blir så himla avis att vi själva inte har gift oss än ha ha! :) ha en super fin dag och önskar er all lycka i fram tiden!

2013-09-03 09:44:44
URL: http://twoplusone.blogg.se
Nora Ekerfelt

Såå vackra bilder! ♥

2013-09-03 09:53:43
URL: http://everydaynora.blogg.se/
Annelie

AAAAh, vad fint!! jag alskar brollop :-) vi firade 10 ar som gifta i maj och fornyade vara loften da... Grattis och lycka till med livet som gifta :-)

2013-09-03 09:59:03
URL: http://anneliepop.blogg.se
M

Massor av härliga bilder och fina var ni! Grattis till er!!

2013-09-03 10:17:35
URL: http://Marinapalme.blogg.se
marina

sv. så lite så. :)

2013-09-03 13:11:50
URL: http://marinapalme.blogg.se
ida|foto

ååh så vackert, låter som ett perfekt bröllop! :)

2013-09-03 15:10:00
URL: http://iidas.webblogg.se
Rebecca

Såååå super fint bröllop, verkligen underbara bilder, jag gifter mig i Maj och har ungefär samma inspiration som er =) Jag måste bara fråga var du har köpt din klänning? Den var otroligt vacker! Och cholkaden till gästerna, var de specialbestälda eller gjorde ni dem själv?


Svar: Tack, va roligt att höra :) Klänningen beställde jag här ifrån: http://www.landybridal.co/ hittar tyvärr inte länken till just den jag beställde men den finns där nånstans, ett riktigt kap för ca 2500 med frakt, och otroligt välsydd. Chokladen gjorde vi själva, det är marabous små mjölkchokladkakor som vi slog in i folie och sen satte jag bara en pappersremsa runt.
Kram //Lisa
Lisa Lövgren Ränne

2013-09-09 10:02:34
Inramad inredning ~ Kreativ egenföretagare & mamma, med kärlek till lantlig inredning.

Åååh, tusen tack för att du såg kommentaren (på Josefins, myhappydays blogg) och visade att din blogg fanns! Guuuuuud vilket underbart vackert bröllop! Helt i den stilen som jag vill ha mitt i framtiden! Och eftersom jag är alldeles nyförlovad så blev jag helt till mig när jag fick se ditt bröllop, så mycket inspiration! :)

Svar: Tack så mycket, vad roligt att du kunde hitta lite inspiration här... Jag kommer att lägga ut fler bilder och visa fler detaljer när jag får fler bilder sen. Kram //Lisa
Lisa Lövgren Ränne

2013-09-09 16:06:13
URL: http://malinlindstroms.blogg.se/
Jessica

Grattis! Jag tänkte bara höra mig för om din fotografs kontaktuppgifter? Jag och min fästman ska gifta oss nästa sommar fast i en annan lada men i samma stad och söker efter en duktig fotgraf!

Svar: Hej Jessica! Vår fotograf heter Josefin Landhagen och du kan kontakta henne via hennes blogg, http://myhappydays.se/ Kram //Lisa
Lisa Lövgren Ränne

2013-09-11 21:33:31
Alexandra

Hej Lisa! Fantastiska bilder från ert bröllop! Jag ska gifta mig nästa år, och undrar lite hur mycket pengar ungefär ni la ut på festen? Hade ni själv ordnat med musik, Dj, Bartender osv?
Ni ser ut att ha haft en riktigt toppen dag! :)

Svar: Hej Alexandra! Tack så mycket, vi hade verkligen en helt underbar dag! Allt som allt, med mat, kläder, dekorationer, musik osv, osv så har vi räknat med att det gick på nästan 50.000. Vi hyrde ett ljudsystem från ett företag i Norrköping. DJ var en bekant som inte tog något betalt, han körde med våra spotify-listor som vi hade förberett (off-line för säkerhets skull). Bartender hade vi inte heller någon speciell, det var meningen att serveringspersonalen skulle ha stått där men det blev någon kommunikations-miss så det blev inte så, men allt löste sig ändå :) Kram //Lisa
Lisa Lövgren Ränne

2013-09-15 17:49:07
Therese

Hej, er bokstavsgirlang med era namn på, vart är den beställd? Hittar inte på den nånstans. Tack för härlig inspiration!

Svar: Hej Therése! Den beställde jag från webbutiken Hemlängtan (du hittar den under bröllop och fest) Kram //Lisa
Lisa Lövgren Ränne

2013-09-18 22:14:53
bbecka

Så himla fint. Grattis! :)

2013-10-19 09:01:07
URL: http://byrrebecka.blogg.se
Matilda

Åh gud vad fina bilder! Får mig att tänka på mina föräldrars bröllop :)

2013-10-19 09:17:05
URL: http://matildasavelind.blogg.se
Camilla ♥ 130510

wow vilket underbart bröllop!

2013-10-19 11:58:04
URL: http://mirabilibus.blogg.se
Isabella

Men gud så fantastiskt vackert!

2013-11-23 15:27:26
Anna

Vilket fantastiskt bröllop! Inspirationskälla inför vårt bröllop i sommar!
Jag undrar var tärnklänningarna är köpta?


Svar: Hej Anna! Vad roligt att du blir inspirerad av vårt bröllop! Tärnklänningarna beställde vi från SofiaMoore! Dom har jättefina klänningar till bra priser, men jag kan uppmana till att vara jättenoga med måtten om du beställer där ifrån! Kram /Lisa
Lisa Lövgren Ränne

2014-02-09 13:43:24
Lena

Vilket underbart bröllop! Är i startgroparna för att planera ett liknande själv.
Har en fråga dock jag själv funderat på - hur gjorde ni med mat (varmhållning?) och toaletter? Antar att det som i mitt fall, varken finns kök eller toalett i anslutning till ladan?

Svar: Hej Lena! Va roligt med ett bröllop att se fram emot, jag är avundsjuk :) Våran lada låg i anslutning till en "kursgård" där vi kunde utnyttja både fullt utrustat kök och toaletter, så tyvärr kan jag inte komma med några hjälpsamma tips! Hoppas att allt löser sig för er! Kram /Lisa
Lisa Lövgren Ränne

2014-07-03 09:51:54
Therese

Hej och tack för massa härlig inspiration!!! Ni ser ut att ha haft ett fantastiskt bröllop och även fått ner det på bild ☺
Tyckte idéen om det lilla Tack brevet till familj och vänner va jätte gulligt. Hade ni något fest program? Jag har nästan bestämt mig för att strunta i det, då det stressar mig otroligt.
Tyvärr ser man inte riktigt allt som står till familj och vännerna. Jag antar att det är med flit 😉 Men om du vill får du gärna maila mig hela texten 😊

Mvh Therese

2014-07-29 10:10:00
Lina

Hejsan, vilket vackert bröllop, blir super inspirerad. Vi ska också ha vårt bröllop i en lada nu till sommaren 2015. Sitter nu och söker tips och inspiration och blev väldigt förtjust i era inbjudningar och bordsplaceringar, hur gjorde du? Har ni skrivit ut själva på tårtpapperet eller är det beställt, varifrån isf?? Hoppas du ser detta och orkar svara. Tack för en underbar sida.
- Lina

Svar: Hej Lina! Tack så mycket & kul att folk fortfarande hittar hit :)Tårtpapperet till inbjudningskorten beställde jag via ebay och de som låg som bordsplacering hittade jag superbillig på TGR. Texten på bordsplaceringarna har min tärna skrivit! Kram //Lisa
Lisa Lövgren Ränne

2015-01-05 22:12:52
Lisa Dalemo

Hej! Det är så himla inspirerande att kika på bilderna från ert bröllop! Helt fantastiskt! Undrar om du skulle kunna tipsa om hur du/ni fick till monogrammet på chokladbiten till gästerna? Tacksam för svar! mvh Lisa

2015-03-01 16:49:14
Sofia

Asså på riktigt, vilka fina bilder :) Så himla fina ni är, super vackra bilder. Verkligen! :D

2015-06-15 09:34:42
URL: http://Sofiiianilsson.blogg.se
Robex Lundgren

finna bilder

2015-06-15 09:36:43
URL: http://ghgumman.blogg.se/
Jenny Nyström

Underbart, vackert och kärleksfullt! <3

2015-06-15 09:55:47
URL: http://jennynystrom.blogg.se/
Amanda Jona [SPONTAN]

Men jag dör så vackert!

2016-04-01 13:08:21
URL: http://spontan.blogg.se
IDA

Men wooow vilket drömmigt bröllop! Ser helt fantastiskt ut :')

2016-04-01 13:26:06
URL: http://idawal.blogg.se/
Malin Ericson

Wow! Galet snyggt! Enhetligt och påhittigt! Jättefin!

2016-04-01 13:29:55
URL: http://meri.itgirls.se/
Emilia Åkerberg

Åh herregud vilka otroligt fina bilder!! Och vilket jättefint bröllop, precis som jag vill ha det om jag gifter mig! :)

2016-04-01 13:33:36
URL: http://akerbergs.blogg.se
Malin

Vilket drömbröllop! Vi är i full fart med att planera vårt ladubröllop :) Vi ska också göra egna rispåsar men jag har svårt att hitta en bra papper till påsarna. Var köpte ni ert? Hoppas på svar!
/Malin

Svar: Hej Malin!Vi gjorde våra av dubbelt lager Julas silkespapper (Art. nr: 540061)
Mvh /Lisa
Lisa Lövgren Ränne

2016-04-29 10:28:59
Felicia

Hej!
Vilket vackert bröllop:) Vi ska gifta oss i en lada nästa sommar och undrar vart du har köpt burkarna/glasen till drinkarna? :)

Ha det bra! :)

Svar: Hej Felicia! Vi köpte dem på Dollar Store men det är ju som sagt ett gäng år sen nu! Hoppas du hittar några! Mvh /Lisa
Lisa Lövgren Ränne

2016-09-02 09:05:58
Johanna

Hejsan! Jag gör en chansning på att du fortfarande läser här! :) vi planerar ett bröllop om lite mindre än två år och har då funderat på lasätter gård. men jag undrar hur det funkar med disk och så? Springer man lätt emellan torpet och där eller hur har det funkat för er? :)
MVh
Johanna Blommé

Svar: Hej Johanna! Vad roligt att du hittade hit! Jag kan varmt rekommendera Lasätter som bröllopsplats! Restaurangen som vi tog maten ifrån tog med sig våran disk men vet att det iaf när vi hyrde fanns en "vanlig" diskmaskin i boendedelen och den ligger ju precis intill ladan! Hoppas det kunde vara till någon hjälp! Med vänlig hälsning, Lisa
Lisa Lövgren Ränne

2017-09-03 17:25:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback