Tillbaka igen...

Bloggen och bröllopsplaneringen har legat lite stilla under ett par månader av många anledningar, men nu är vi igång för fullt!
 
Imorgon så får jag hjälp med att att "mäta mig" inför klänningsbeställningen och så ska vi börja pyssla med inbjudingskorten. Nästa vecka så ska vi ha möte med restaurangen som vi ska beställa bufféen från.
 
Min duktiga kusin ska måla trädet till gästbokstavlan och så håller jag tummarna för att en gammal klasskompis till mig kommer kunna viga oss, det skulle vara sååå roligt!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Ida

Så himla härlig blogg! Måste bara fråga, är den klasskompisen redan vigselförrättare eller ska ni få något specialtillstånd? Eller är hen präst? (I så fall är kommande text onödig att läsa)
Vi vill nämligen att en barndomsvän till min fästman viger oss, men att få ett tillstånd för någon som inte redan är vigselförrättare (t o m ett engångstillstånd) skulle vara i princip omöjligt :'(

Så alltså är jag ju jättenyfiken om hur ni gjort?

Svar: Hej Ida! Tack sp mycket! Min gamla klasskompis blev prästvigd nu i juni, men tyvärr så kunde hon inte få ledigt till bröllopet så det blir en anna präst som viger oss istället! Mvh
Lisa Lövgren Ränne

2013-06-18 23:51:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback